Våra varumärken Våra varumärken Våra varumärken Våra varumärken

Avgörande inflytelse via våra starka kanaler.

Hufvudstadsbladet ger dig journalistik med fokus på huvudstadsregionen, Nyland och Svenskfinland.
Vi bevakar omvärlden, främst Ryssland, Ukraina och USA men har också en stark närvaro i Norden.
Vi är det ledande finlandssvenska forumet för kultur och debatt.

Borgåbladet bevakar det som händer här och nu. Vi ger dig senaste nytt, granskningar, blåljus, intervjuer och reportage, och du får tips om intressanta evenemang. Opinion, kultur och sport har en given plats i tidningen. Borgåbladet är den största tidningen på svenska i östra Nyland.

Västra Nyland bevakar det som händer här och nu, både stort och smått. Vi ger dig senaste nytt, granskningar, blåljus, intervjuer och reportage, och du får tips om intressanta evenemang. Opinion, kultur och sport har en given plats i tidningen. Västra Nyland är den största tidningen på svenska i Västnyland.

Nyheter, nytta och nöje! HBL Junior är den enda hemburna svenskspråkiga nyhetstidningen för barn och unga i Finland. Vi berättar vad som händer i världen, och skiljer oss från nyhetstidningar för vuxna genom att också berätta varför det händer. Vi satsar på områden som vi vet att speciellt intresserar barn och unga, som sport, hobby, fritid och sociala medier, djur och miljö och världen.

Be om offert

Vill du marknadsföra i våra kanaler? Be om offert av oss.

Genom att marknadsföra i våra kanaler når du dina befintliga kunder, skapar nya kundrelationer, stärker ditt varumärke och ökar din kännedom. Hör av dig redan i dag så skapar vi tillsammans en lyckad kampanj!