Om oss Om oss Om oss

Vi är det ledande svenskspråkiga medieföretaget i Finland.

Vem är vi?

Hufvudstadsbladet Ab är det ledande svenskspråkiga medieföretaget i Finland och utgivare av landets största svenskspråkiga dagstidning Hufvudstadsbladet samt lokaltidningarna Borgåbladet och Västra Nyland. Därtill ger bolaget ut nyhetstidningen för barn, HBL Junior.

Sedan 1 juli 2023 ägs Hufvudstadsbladet Ab till 51% av Bonnier News och till 49% av Föreningen Konstsamfundet. Sedan 25 augusti 2023, har bolaget bytt namn från KSF Media Ab till Hufvudstadsbladet Ab. Bonnier News är Nordens största mediehus med en verksamhet som spänner över allt från tryckta tidningar och magasin till nyhetssajter, breaking news, tv, podcasts och ljud. Konstsamfundet är en påverkare som utöver det långsiktiga engagemanget i Hufvudstadsbladet AB också äger och förvaltar bland annat museet Amos Rex i Glaspalatset, museet Amos Andersons hem och Söderlångvik gård på Kimitoön.

Hufvudstadsbladet Ab arbetar med en ambitiös agenda för ökad digital användning av bolagets produkter. Uppdraget är att bidra till att upprätthålla livskraftiga medier för bred acceptans av svenskan i Finland.

Ledningsgruppen

Kalle Silfverberg

Editor in Chief

Andreas Rundlöf

Sales Director

Peter Valkama

HR & CFO

Kirsti Pahkala

Chief Digital Officer

Betalning, Rabatter och Ansvar.

Betalning

Konton

Övriga debiteringar

Tidningens ansvar

Regelverk om reklam

Reklam- och mediebyrårabatt

46040298-woman-votes-on-election-day

Valrabatt

Årsavtal

Be om offert

Vill du marknadsföra i våra kanaler? Be om offert av oss.

Genom att marknadsföra i våra kanaler når du dina befintliga kunder, skapar nya kundrelationer, stärker ditt varumärke och ökar din kännedom. Hör av dig redan i dag så skapar vi tillsammans en lyckad kampanj!