TIETOA MEISTÄ TIETOA MEISTÄ TIETOA MEISTÄ

Olemme Suomen johtava ruotsinkielinen mediayritys.

Keitä olemme?

Hufvudstadsbladet Ab on Suomen johtava ruotsinkielinen mediayritys, joka julkaisee maan suurinta ruotsinkielistä sanomalehteä Hufvudstadsbladetia sekä paikallislehtiä Östnyland ja Västra Nyland. Lisäksi yritys julkaisee lapsille tarkoitettua HBL Junior‑uutislehteä.

1.7.2023 lähtien Hufvudstadsbladet Ab:stä on ollut 51 % Bonnier Newsin ja 49 % Föreningen Konstsamfundetin omistuksessa. Yritys vaihtoi nimensä KSF Media Ab:stä Hufvudstadsbladet Ab:ksi 25.8.2023. Bonnier News on Pohjoismaiden suurin mediatalo, jonka toiminta kattaa niin painettuja sanoma- ja aikakauslehtiä kuin uutissivustoja, breaking news ‑palveluita, TV-sisältöä, podcasteja ja äänisisältöä. Konstsamfundet on toimija, joka Hufvudstadsbladet Ab:n lisäksi omistaa muun muassa Lasipalatsissa sijaitsevan Amos Rex ‑museon, Amos Andersonin kotimuseon ja Söderlångvikin kartanon Kemiönsaaressa ja hallinnoi näitä.

Hufvudstadsbladet Ab pyrkii tavoitteellisesti edistämään tuotteidensa digitaalista käyttöä. Tehtävänä on edistää elinvoimaisten medioiden säilyttämistä ruotsin kielen laaja-alaisen käytön tukemiseksi Suomessa.

Johtoryhmä

Anna Hellerstedt

CEO

Kalle Silfverberg

Editor in Chief

Andreas Rundlöf

Sales Director

Peter Valkama

HR & CFO

Kirsti Pahkala

Chief Digital Officer

Maksut, alennukset ja vastuu.

Maksaminen

Tilit

Muut veloitukset

Lehden vastuu

Mainoksia koskevat säännöt

Mainos- ja mediatoimistoalennus

46040298-woman-votes-on-election-day

Vaalialennus

Vuosisopimus

Be om offert

Vill du marknadsföra i våra kanaler? Be om offert av oss.

Genom att marknadsföra i våra kanaler når du dina befintliga kunder, skapar nya kundrelationer, stärker ditt varumärke och ökar din kännedom. Hör av dig redan i dag så skapar vi tillsammans en lyckad kampanj!

Pyydä tarjous

Haluatko markkinoida kanavissamme? Pyydä meiltä tarjous.

Markkinoimalla kanavissamme tavoitat nykyiset asiakkaasi, muodostat uusia asiakassuhteita, vahvistat tuotemerkkiäsi ja lisäät tunnettuuttasi. Ota yhteyttä jo tänään, niin toteutetaan yhdessä onnistunut kampanja!