TUOTEMERKKIMME TUOTEMERKKIMME TUOTEMERKKIMME

Ratkaiseva vaikutus vahvojen kanaviemme kautta.

Hufvudstadsbladet tarjoaa journalistista sisältöä, jossa keskitytään pääkaupunkiseutuun, Uudenmaan alueeseen ja Suomen ruotsinkieliseen alueeseen. Seuraamme ulkomaailmaa, erityisesti Venäjää, Ukrainaa ja Yhdysvaltoja, mutta olemme vahvasti läsnä myös Pohjoismaissa.
Olemme johtava suomenruotsalainen kulttuurin ja keskustelun foorumi.

Östnyland seuraa ajankohtaisia tapahtumia. Tarjoamme viimeisimmät uutiset, arviot, onnettomuustiedot, haastattelut ja reportaasit sekä vinkkejä kiinnostavista tapahtumista. Mielipiteille, kulttuurille ja urheilulle on myös paikkansa lehdessä. Östnyland on Itä- Uudenmaan suurin ruotsinkielinen sanomalehti.

Västra Nyland seuraa ajankohtaisia tapahtumia, niin pieniä kuin suurempia. Tarjoamme viimeisimmät uutiset, arviot, onnettomuustiedot, haastattelut ja reportaasit sekä vinkkejä kiinnostavista tapahtumista. Mielipiteille, kulttuurille ja urheilulle on myös paikkansa lehdessä. Västra Nyland on Länsi-Uudenmaan suurin ruotsinkielinen sanomalehti.

Uutisia, hyötyä ja huvia! HBL Junior on Suomen ainoa kotiin toimitettava lapsille ja nuorille
suunnattu ruotsinkielinen uutislehti. Kerromme maailman tapahtumista, ja poikkeamme aikuisten uutislehdistä kertomalla myös tapahtumien syyt. Painotamme erityisesti sellaisia aiheita, joiden tiedämme kiinnostavan lapsia ja nuoria, kuten urheilua, harrastuksia, vapaaaikaa, sosiaalista mediaa, eläimiä, ympäristöä ja maailmaa koskevia uutisia.

Be om offert

Vill du marknadsföra i våra kanaler? Be om offert av oss.

Genom att marknadsföra i våra kanaler når du dina befintliga kunder, skapar nya kundrelationer, stärker ditt varumärke och ökar din kännedom. Hör av dig redan i dag så skapar vi tillsammans en lyckad kampanj!

Pyydä tarjous

Haluatko markkinoida kanavissamme? Pyydä meiltä tarjous.

Markkinoimalla kanavissamme tavoitat nykyiset asiakkaasi, muodostat uusia asiakassuhteita, vahvistat tuotemerkkiäsi ja lisäät tunnettuuttasi. Ota yhteyttä jo tänään, niin toteutetaan yhdessä onnistunut kampanja!